Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αν όλοι περνούσαν την καραντίνα στην έπαυλη του Νεϊμάρ, θα #έμενανσπίτι για πάντα.

Τελικά υπήρχε καλός λόγος που ο Νεϊμάρ ήθελε πως και πώς να αποχωρήσει από το Παρίσι και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να περάσει την καραντίνα εν μέσω κορονοϊού.

Μια ματιά στην πολυτελή του έπαυλη στα περίχωρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο αρκεί για να σας πείσει.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να φωτογραφήθηκε στο γήπεδο του μπιτς βόλεϊ, προκαλώντας ντόρο, όμως, η συγκεκριμένη παροχή είναι το… λιγότερο.

Εντός της τεράστιας έκτασης, περιλαμβάνεται ένα γήπεδο τένις, πισίνα ακόμα και ειδικό χώρο για να προσγειώνεται ελικόπτερο!

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, ένα από τα δεκάδες δωμάτια χρησιμοποιείται ως κελάρι. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν θα χαλούσε κανέναν αν καλούνταν να #μείνεισπίτι στην συγκεκριμένη τοποθεσία, με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: gazzetta.gr

The post Αυτό είναι το… «φτωχικό» του Νεϊμάρ – Καραντίνα με γήπεδο τένις, κελάρι, ελικοδρόμιο και όχι μόνο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.