ΚΥΠΡΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πρόστιμα σε επτά πρόσωπα συνολικού ύψους 2.200 ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ -ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Πρόστιμα σε επτά πρόσωπα συνολικού ύψους 2.200 ευρώ

Ποινικές καταδικες για παραβάτες των διαταγμάτων που αφορούν τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοιου.

Την Τρίτη (31/03/2020) το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σε επτά πρόσωπα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €2.200 με χαμηλότερη ποινή τα €150 και υψηλότερη τα €450.


Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν επτά ξεχωριστές υποθέσεις στο Επαρχιακό Δικαστήριο για παραβίαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE