Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Αποφυλάκιση 90 χιλιάδων κρατουμένων λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία

Την αποφυλάκιση 90 χιλιάδων ανθρώπων προβλέπει το νέο νομοσχέδιο Αμνηστίας για την αποσυμφόρηση των φυλακών λόγω  κορωνοϊού που κατέθεσαν από κοινού στην τουρκική εθνοσυνέλευση το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και το ακροδεξιό ΜΗΡ.

 

Σύμφωνα με την πρόταση νόμου όσοι είναι πάνω των 65 ετών  καθώς και οι γυναίκες που έχουν παιδιά μεταξύ 0-6 χρόνων θα εκτίσουν την ποινή τους στο σπίτι τους. Εξαιρούνται από την αμνηστία τα εγκλήματα τρομοκρατίας, τα σεξουαλικά εγκλήματα, τα εγκλήματα σχετικά με εμπόριο ναρκωτικών, οι δολοφονίες εκ προθέσεως,  και τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη βία κατά των γυναικών. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE