ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 1314 τα κρούσματα - 49 οι νεκροί

Στους 49 φτάνουν οι συνολικοί θάνατοι που έχουν καταγραφεί εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ 82 είναι τα νέα κρούσματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ελληνικού Υπουργείου Υγείας και του αρμόδιου λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα.


Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι θάνατοι που καταγράφηκαν την Τρίτη 31/3 είναι 7. Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι τα συνολικά κρούσματα στη χώρα είναι πλέον 1.314.

Εκ των νοσηλευόμενων, οι 85 είναι διασωληνωμένοι, το 57% των οποίων έχουν υποκείμενο νόσημα, ενώ 6 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τη ΜΕΘ. Τέλος, κατά την ενημέρωση σημειώθηκε ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα περισσότερα από 17.000 διαγνωστικά τεστ.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top