Αύξηση 1,5% στα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιανουάριο 2020

Αύξηση 1,5% στα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιανουάριο 2020

Στα €40,2 εκατομμύρια διαμορφώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, παρουσιάζοντας αύξηση 1,5% σε σύγκριση με €39,6 εκ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Ταξιδιωτών, που δημοσιοποίησε η Στατιστική Υπηρεσία, η κατά κεφαλή δαπάνη τουριστών για τον Ιανουάριο 2020 ανήλθε σε €469,98 σε σύγκριση με €483,26 τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου, σημειώνοντας μείωση 2,7%.

Η κατά κεφαλή/κατά ημέρα δαπάνη τουριστών για τον Ιανουάριο 2020 σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2019 σημείωσε αύξηση 3,0% (από €54,30 σε €55,95).

Αντίθετα, μείωση της τάξης του 5,6% σημειώθηκε και στη μέση διάρκεια παραμονής από 8,9 μέρες τον Ιανουάριο 2019 σε 8,4 μέρες τον Ιανουάριο 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE