Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη… νέα συνήθεια των ποδοσφαιριστών τα πρωινά, καθώς κάνουν και μάθημα γιόγκα ο καθένας από το χώρο του, λέγοντας τα νέα τους όσο προλαβαίνουν πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα!

Οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ξέρουν πότε κι αν θα σηκώσουν τελικά το τρόπαιο της Premier League σε αυτή την τρομερά περίεργη σεζόν που αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μέχρι να επιτραπεί η επιστροφή στο γήπεδο, η τεχνολογία είναι εκείνη που βοηθάει στην εκγύμναση και τα προγράμματα ασκήσεων από τους γυμναστές των κλαμπ.

Στην προκειμένη, στη Λίβερπουλ είχαν μάθημα γιόγκα και συνδέθηκαν νωρίς το πρωί, με επιτήρηση και από τον Γιούργκεν Κλοπ!

Δείτε το ωραίο βίντεο: 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE