ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 875 νέα κρούσματα το Βέλγιο και 705 θανάτοι στο συνολο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 875 νέα κρούσματα  το Βέλγιο και 705 θανάτοι στο συνολο

Σύνολο 875 νέα κρούσματα του Κορωνοϊού κατέγραψαν στο Βέλγιο οι ομοσπονδιακές αρχές από χθες ως σήμερα. Ως εκ τούτου τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 12 775. 485 επιπλέον ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, 4920 στο σύνολο, ενώ 94 ακόμα μπήκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, 1021 στο σύνολο (50% της συνολικής χωρητικότητας). 90 ακόμα ασθενείς χρειάστηκαν αναπνευστική υποστήριξη, 786 στο σύνολο.

Επιπλέον 168 ασθενείς θεραπεύθηκαν και πήραν εξιτήριο, 1698 στο σύνολο. Τέλος καταγράφονται 98 νέοι θάνατοι, 705 από την αρχή της κρίσης. 

Ένα 12χρονο κοριτσάκι βρίσκεται ανάμεσα στους 98 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στο Βέλγιο, από την πανδημία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE