Σφύρισαν την πληροφορία στην αστυνομία: Πεταμένα φυσίγγια στον Τεκκέ Λάρνακας

Σφύρισαν την πληροφορία στην αστυνομία: Πεταμένα φυσίγγια στον Τεκκέ Λάρνακας

Δεν σταματά να μαζεύει όπλα, σφαίρες και φυσίγγια η αστυνομία από διάφορους ανοικτούς χώρους στη Λάρνακα το τελευταίο διάστημα. Γίνονται έρευνες να διαφανεί εάν συνδέονται με εγκληματικές ενέργειες.

Εκατόν σαράντα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων εντόπισε χθες η Αστυνομία σε ανοικτό χώρο στη περιοχή Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14.30 χθες το μεσημέρι μέλη της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Δύναμης εντόπισαν ύστερα από πληροφορία, σε ανοικτό χώρο στη περιοχή Χαλά Σουλτάν Τεκκέ στη Λάρνακα 130 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 9 μιλιμέτρων και 10 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 7.65 μιλιμέτρων.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας οι οποίοι αφού παρέλαβαν τα φυσίγγια που ήταν πεταμένα στον ανοικτό χώρο, άρχισαν έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE