ΠΑΦΟΣ: Πήρε εξιτήριο ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής - ‘Θα επιστρέψω εκεί που ανήκω’

ΠΑΦΟΣ: Πήρε εξιτήριο ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής - ‘Θα επιστρέψω εκεί που ανήκω’

Εξιτήριο πήρες χτες Δευτέρα (30/03) ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου ο οποίος είχε εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ο πνευμονολόγος σε ανάρτηση του στα μέσα δικτύωσης αναφέρεται στις 11 δύσκολες μέρες που βίωσε τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του άνθρωποι και πως χτες Δευτέρα πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του.

Ο ιατρός ευχαρίστησε όλους τους συνανθρώπους του για τις ευχές που του στείλανε αλλά και για την στήριξη τους , σημειώνοντας πως τώρα αναμένει να δυναμώσει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Tώρα σημείωσε “ απλά περιμένω να δυναμώσω λίγο και να μου επιτραπεί να επιστρέψω εκεί που ανήκω και θα ανήκω πάντα,”, δηλαδή, όπως εξήγησε, “δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο μου εντός του δημόσιου νοσοκομείου της Πάφου”.

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

Έστειλε επίσης το μήνυμα ότι “ ο αγώνας τώρα αρχίζει και πως θα τα καταφέρουμε”.

Σημειώνεται πως ο ιατρός ήταν ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού επαγγελματιών υγείας του ΓΝ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE