Αυτιστικός 4χρονος που δεν μιλά κατάφερε να σώσει τους γονείς του από διαρροή υγραερίου

Αυτιστικός 4χρονος που δεν μιλά κατάφερε να σώσει τους γονείς του από διαρροή υγραερίου

Ο πιτσιρικάς που βλέπετε στη φωτογραφία ονομάζεται Τέιλορ και είναι ένας μικρός… ήρωας, από τη Μεγάλη Βρετανία!

Ο αυτιστικός 4χρονος, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει, κατάλαβε τα ξημερώματα της Παρασκευής ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην κουζίνα του σπιτιού του!

Αμέσως πήγε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του και προσπάθησε να τους ξυπνήσει με κραυγές. Όταν ο Λη Μύατ και η Ρεμπέκα Κόγκαν ξύπνησαν προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον βάλουν πάλι για ύπνο.

Ωστόσο το παιδί συνέχισε να είναι ανήσυχο και άρχισε να δείχνει τις σκάλες. Για καλή τύχη όλων τους, ο πατέρας του αποφάσισε να το ακούσει και πήγε κάτω, στην κουζίνα!

Όταν έφτασε εκεί μύρισε υγραέριο και κατάλαβε ότι υπάρχει διαρροή. Αμέσως, κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες του είπαν να ανοίξει τα παράθυρα, να κατεβάσει το ρεύμα και να απομακρυνθεί από το σπίτι, μέχρι να πάει κάποιος υπεύθυνος! Τελικά, όλα πήγαν καλά και η ζημιά αποκαταστάθηκε.

Πάντως, όπως λένε οι γονείς του μικρού ήρωα, αν εκείνος δεν το είχε καταλάβει τότε το πιο πιθανό είναι να είχε γίνει έκρηξη! Οι ίδιοι δηλώνουν περήφανοι για το παιδί τους, ενώ από εδώ και πέρα θα τον «ακούν»  περισσότερο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE