Eπέλεξε την μετωπική σύγκρουση ο Γ. Εισαγγελέας – Απάντησε εκ νέου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Eπέλεξε την μετωπική σύγκρουση ο Γ. Εισαγγελέας – Απάντησε εκ νέου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Η ρήξη φαίνεται πλέον να είναι οριστική με τον Γενικό Εισαγγελέα να απαντά άμεσα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την επιστολή που αυτός του απέστειλε. Στηριζόμενος στο ότι κανείς δεν μπορεί να τον παύσει αποφάσισε φαίνεται να περάσει στην αντεπίθεση

Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι δεν θεωρεί το περιεχόμενο της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως υβριστικό, σημειώνοντας ότι τα όσα έχει αναφέρει αποσκοπούσαν στην προάσπιση των θεσμών και της συνταγματικής τάξης.

Ο κ. Κληρίδης σχολίαζε επιστολή που του απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και στην οποία αναφέρει ότι «ως ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θεματοφύλακας του Συντάγματος θεωρώ πως η απαξίωση της υβριστικού περιεχομένου επιστολής σας είναι η μόνη αρμόζουσα».

Αναφορικά με το θέμα των ερευνών για την καταστροφή της οικονομίας,  ο κ. Κληρίδης επανέλαβε στο ΚΥΠΕ ότι οι ανακρίσεις για τα πολύπτυχα θέματα ενδεχόμενης διάπραξης αδικημάτων για την οικονομία διεξάγονται από την Αστυνομία υπό την εποπτεία της Νομικής Υπηρεσίας εκεί και όπου αυτή απαιτείται.

Ανέφερε τέλος ότι οι προσπάθειες του για την, κατά το δυνατό, επίσπευση του όλου έργου είναι συνεχείς.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην επιστολή του κάλεσε τον τον Γενικό Εισαγγελέα να αξιοποιήσει τη βοήθεια που η Πολιτεία του παραχώρησε «προκειμένου το ταχύτερο να προσαχθούν, επιτέλους, ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή του κράτους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE