Η.ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ξεπέρασαν τα 22 χιλιάδες τα κρούσματα και τους 400 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό

Η.ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ξεπέρασαν τα 22 χιλιάδες τα κρούσματα και τους 400 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό

Τα 22.141 επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν φτάσει έως τις 9 το πρωί της Δευτέρας (30/3) τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από το βρετανικό Υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των ασθενών που κατέληξαν ανερχόταν ως τις 5 το απόγευμα της Κυριακής σε 1.408, αν και το άθροισμα μεταγενέστερων ανακοινώσεων από τις κατά τόπους υγειονομικές αρχές αυξάνουν τον αριθμό αυτό στα 1.415 θύματα.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 2.619 σε 24 ώρες και αντιστοίχως οι θάνατοι κατά 180.

Συνολικά έχουν εξεταστεί για τον κορωνοϊό 134.946 πολίτες, περίπου 7.000 περισσότεροι σε σχέση με χθες.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του εθνικού συστήματος υγείας NHS, πλέον νοσηλεύονται για τον κορωνοϊό πάνω από 9.000 ασθενείς. Ο ίδιος την Παρασκευή είχε πει ότι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν περίπου 6.200.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE