Οι 8 από τις 10 ομάδες της Premier League θέλουν την Σίτι εκτός Champions League!

Οι 8 από τις 10 ομάδες της Premier League θέλουν την Σίτι εκτός Champions League!

 

Όπως προκύπτει από τις πιο έγκυρες βρετανικές πηγές, στους Πολίτες – πέρα από τον αποκλεισμό δύο ετών από την κορυφαία διοργάνωση και το πρόστιμο των 30 εκατ. ευρώ – είναι πιθανό να επιβληθεί και αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Η Premier League έχει προγραμματίσει meeting την ερχόμενη Παρασκευή (03/04) με κύριο θέμα συζήτησης τα όσα έχει προκαλέσει ο Covid-19, όμως ο ιός δεν έχει σταματήσει τις έρευνες για τις παρατυπίες της ομάδας του Πεπ Γκουρδιόλα, οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, οι 8 από τις 10 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας [εκτός των Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ] έχουν συνταχθεί με σκοπό να «τελειώσουν» κάθε πιθανότητα να παίξουν στο CL οι Πολίτες, οι οποίοι έχουν προσφύγει στο CAS. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, έχει κάνει σαφές ότι οι χρονιές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα «χαθούν» αν δεν υπάρξει επιστροφή στη δράση πριν το τέλος Ιουνίου.

Πηγή: Sdna.gr

The post Οι 8 από τις 10 ομάδες της Premier League θέλουν την Σίτι εκτός Champions League! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE