Στογιάνοβιτς η Χάμπος στο ΓΣΠ

Στογιάνοβιτς η Χάμπος στο ΓΣΠ

Ο Γκουγιόν δεν είναι απόλυτα έτοιμος αλλα ο Τον Κάανεν θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αφού πιστεύει ιδιαίτερα στην αξία αλλα και πολύ περισσότερο στην εμπειρία τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στην σημερινή προπόνηση ο Γκουγιόν και πάλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλα κανείς δεν μπορεί να πει με απολυτή σιγουριά αν και εφόσον θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Η απουσία του Χαμπτανι κανει την παρουσία του Γκουγιόν ακόμα περισσότερο επιβεβλημένη και αν και εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Γκουγιόν τότε στο μυαλό του Ολλανδού τεχνικού είναι ένα δίδυμο με Στογιανοβιτς αλλα και Μεριεμ εκτός και αν προτιμηθεί ο Χάμπος Κυριάκου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Σύγκρουση με φόντο το «Συμβούλιο Τραμπ»: «Ιστορική Διολίσθηση» βλέπει το ΑΚΕΛ – «Τέλος στην πολιτική της άδειας καρέκλας» απαντά η Κυβέρνηση

Η απόφαση της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό συγκρότηση «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ πυροδότησε μια νέα, σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE