Στη μάχη κατά του κορωνοϊού εντάσσεται η ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού εντάσσεται η ψυχιατρική πτέρυγα του ΓΝ Λεμεσού

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού αναμένεται να μεταφέρονται  ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού, σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης του 5ου ορόφου, που σύμφωνα με τον αριθμό των περιστατικών, έφτασε στα όρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, η ψυχιατρική πτέρυγα προετοιμάζεται να λειτουργήσει ως θάλαμος Βραχείας Θεραπείας για ύποπτα περιστατικά, καθώς και οι 24 κλίνες του 5ου ορόφου φιλοξενούν επιβεβαιωμένα και ύποπτα περιστατικά.
 
Συγκεκριμένα, μέχρι τις 13:00, στον 5ο όροφο του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού νοσηλεύονταν 16 ύποπτα περιστατικά και 8 επιβεβαιωμένα περιστατικά, από τα οποία το ένα αναμένεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.  Από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά, τα τρία είναι διασωληνωμένα με την κατάσταση των ασθενών να κρίνεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή.
 
Την Δευτέρα (30/03), επανάρχισαν και οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς έγινε μεταφορά του ογκολογικού θαλάμου, που είχε κλείσει την περασμένη Παρασκευή μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε Βρετανό ασθενή.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE