ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 24χρονος Mohammad Mahmoud Yousef Al Helu από την Συρία απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στην Λεμεσό.

'Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Αστυνομία καταγγέλθηκε στις 15/03/20 ότι από τις 27/01/20 απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Mohammad Mahmoud Yousef Al Helu, 24 ετών από τη Συρία.

Ο 24χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με μούσι, με μαύρα μαλλιά και μελισσιά μάτια.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805515 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE