Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξεσήκωσε συζητήσεις το εξώδικο πρόστιμο αστυνομικού σε αλλοδαπή: «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑXΑΖΙ …» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί εξώδικο πρόστιμο που εξέδωσε αστυνομικός σε αλλοδαπή γυναίκα.

Η τελευταία εντοπίστηκε από το όργανο της τάξης να βρίσκεται μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας, κάνοντας παράβαση, με βάση το απαγορευτικό διάταγμα που αφορά τον περιορισμό διακίνησης.

Ίσως αυτό να μην γινόταν θέμα σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αν ο εν λόγω αστυνομικός επέλεγε να γράψει στις λεπτομέρειες του αδικήματος ότι βρισκόταν μπροστά από βιτρίνα μαγαζιού.

Η επιλογή του, ωστόσο, ήταν να σημειώσει (αυτολεξεί): «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΖΙ …».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.