ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς – Προσπάθησαν να διαρρήξουν καταστήματα και περίπτερα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε δυο νεαρούς – Προσπάθησαν να διαρρήξουν καταστήματα και περίπτερα

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση οκτώ υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 28 και 25 ετών. 

Οι δύο συνελήφθησαν στις 26 Μαρτίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.  Από τις  εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τους για συνολικά οκτώ υποθέσεις διαρρήξεων καταστημάτων και περιπτέρων, που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία, μεταξύ των ημερομηνιών 3 Φεβρουαρίου και 19 Μαρτίου 2020. 

Τη σύλληψη τους ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης και υπόδησης, τα οποία φαίνεται να αποτελούν προϊόντα κλοπής. 

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση, μετά από σχετικό διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ στις 2 Απριλίου 2020, αναμένεται να καταχωρηθεί εναντίον τους υπόθεση, ενώπιον Δικαστηρίου. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top