ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου: Ξεχωριστός χώρος για τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου: Ξεχωριστός χώρος για τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

Ένα χώρο ο οποίος θα διαμορφωθεί ως νοσοκομείο αποκλειστικά για τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού, θεωρεί ως τη σωστότερη σκέψη ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του ΠΙΣ στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ ‘Πρωτοσέλιδο’, ένας τέτοιος χώρος θα επέτρεπε να αφεθούν οι άλλες Υπηρεσίες Υγείας να εξυπηρετήσουν άλλους ασθενείς, καθώς μεγάλο πρόβλημα στην Κύπρο είναι η διασπορά του ιού στα Δημόσιο Νοσηλευτήρια.

Η διασπορά του ιού στα Νοσοκομεία επιβάλλει μία νέα προσέγγιση στο πως να ειδωθεί η κατάσταση στα νοσοκομείας μας, τόνισε.

Οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να μην κινδυνεύσουν και για να μην γίνει αυτό πρέπει να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση και στην αξιοποίηση του εξοπλισμού. Απαιτείται συντονισμός, σοβαρότητα και ευθύνη, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE