Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν!

Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν!

 

Υπέρ της λήξης της σεζόν σε περίπτωση που αυτή δεν ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου (όπως ήταν το χρονικό περιθώριο που έθεσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν) τάχθηκε με δηλώσεις του στον Sky Sports, o αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν:

«Ξέρω ότι η Premier League θα κάνει ότι μπορεί για να τελειώσει η σεζόν. Ωστόσο, πρέπει να μπει μία καταληκτική ημερομηνία, στην οποία θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Για μένα το όριο είναι το τέλος του Ιουνίου. Το να παίξουμε μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και να πιέσουμε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν δεν είναι λύση για μένα. Προφανώς και δεν είμαι ο τέλειος γνώστης για όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, ίσως πρέπει να δούμε τις επιλογές και να κοιτάξουμε μπροστά για την επόμενη περίοδο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Premier League θέλει ακόμα 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και πως κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο νησί έχει ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ο Χάρι Κέιν θέλει να ακυρωθεί η σεζόν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.