Ράμος: «Μετά από εκείνο το γκολ, μπορούσα να πεθάνω ήρεμος»

Ράμος: «Μετά από εκείνο το γκολ, μπορούσα να πεθάνω ήρεμος»

Το γκολ το οποίο στιγμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα θυμήθηκε ο Σέρχιο Ράμος, μιλώντας σε Μέσα της Ισπανίας.

Στους κορυφαίους αμυντικούς των τελευταίων συγκαταλέγεται αναμφίβολα ο Σέρχιο Ράμος. Ο 32χρονος αμυντικός έχει σταθερή παρουσία στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι εκ των πρωταγωνιστών των επιτυχιών της.

Ο Ράμος βελτίωσε κατά πολύ την αμυντική του συμπεριφορά από την στιγμή που ήρθε στο Μπερναμπέου και με τον καιρό εξάλειψε τις όποιες “γκέλες” χαρακτήριζαν το παιχνίδι του. Πλέον, είναι εγγύηση στα μετόπισθεν της ομάδας και είναι από τους καλύτερους της Ευρώπης στην θέση του.

Ράμος

Το γκολ της ζωής του

Πέραν όμως των αμυντικών του επιδόσεων, ο Ράμος έχει καταφέρει να πετύχει και αρκετά κρίσιμα γκολ για τους “μερένχες”. Γκολ τα οποία έχουν δώσει βαθμούς, νίκες αλλά και τρόπαια.

Σίγουρα λοιπόν, έχει καταφέρει να πονέσει πολλούς αντιπάλους του, οι οποίοι είναι δεδομένο πως δεν το έχουν ξεχάσει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διεθνής άσος θυμήθηκε εκείνο το γκολ που έχει χαραχθεί ανεξίτηλα στην δική του μνήμη:

“Μετά την ισοφάριση κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είπα ‘Τώρα μπορώ να πεθάνω ήρεμος. Είναι το γκολ της ζωής μου”.

Η κεφαλιά αυτή του Ράμος στο 94ο λεπτό κόντρα στην Ατλέτικο άλλαξε και την σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ. Κατάφερε να γυρίσει εκείνο τον τελικό κι έδωσε το έναυσμα για το ιστορικό 3peat της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Ράμος: «Μετά από εκείνο το γκολ, μπορούσα να πεθάνω ήρεμος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».