ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκτώ πρόσωπα θα πληρώσουν με 1.200 ευρώ το… πάρτι σούβλας σε υποστατικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οκτώ πρόσωπα θα πληρώσουν με 1.200 ευρώ το… πάρτι σούβλας σε υποστατικό

Κάποιοι επιμένουν έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα διατάγματα (βλ. Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο) που εκδόθηκαν για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Απόδειξη αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (28/03) σε υποστατικό στη βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου.

Μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο που έκαναν σε βιομηχανική μονάδα διαπίστωσαν ότι ήταν συγκεντρωμένα στο σημείο οκτώ πρόσωπα που προηγουμένως είχαν κάνει σούβλα στο χώρο.

Και στους οκτώ επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ (συνολικά 1.200 ευρώ).

Φ.Μ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE