Οι παίκτες της Μπάγερν κατά του κορωνοϊού: Μάζεψαν 3.5 εκατομμύρια ευρώ

Οι παίκτες της Μπάγερν κατά του κορωνοϊού: Μάζεψαν 3.5 εκατομμύρια ευρώ

 

Μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ, ο Τόμας Μίλερ και 13 άτομα τόσο της οικογένειάς του αλλά και από το γραφείο του μάνατζερ του κατάφεραν να δώσουν 1000 γεύματα σε όσους τα είχαν ανάγκη.

Εκτός από τους Μίλερ και Λεβαντόφσκι οι Κίμιχ και Γκορέτσκα οργάνωσαν μια δωρεά και μέσα σε μια εβδομάδα, έχουν καταφέρει να μαζέψουν 3.5 εκατομμύρια ευρώ!

Πηγή: Sdna.gr

The post Οι παίκτες της Μπάγερν κατά του κορωνοϊού: Μάζεψαν 3.5 εκατομμύρια ευρώ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE