ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Υπό κράτηση γυναίκα για υπόθεση εμπρησμού - Την κατονόμασε ο παραπονούμενος

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Υπό κράτηση γυναίκα για υπόθεση εμπρησμού - Την κατονόμασε ο παραπονούμενος

Yπό κράτηση τέθηκε 32χρονη Ε/κ για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πόλη Χρυσοχούς προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για την γυναίκα που ο παραπονούμενος 61χρονος Ελλαδίτης κατονόμασε στην Αστυνομία, με την οποία φαίνεται να έχει διαφορές και με την οποία καυγάδισε ξανά πρόσφατα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα Ελλαδίτη μόνιμου κάτοικου Πόλης Χρυσοχούς που από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας διαφάνηκε πως τέθηκε κακόβουλα.

Ο παραπονούμενος ηλικίας 61 ετών είδε το όχημα του να φλέγεται γύρω στις 21:00 χτες Σάββατο (28/03) το βράδυ . Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, το όχημα του το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία ενώ πριν ξεσπάσει η φωτιά άκουσε θόρυβο. Κοιτάζοντας έξω από την κατοικία του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είδε τον δράστη να απομακρύνεται από το σημείο, τρέχοντας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση. Από την σκηνή τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως το όχημα υπέστη ζημιά 1000 ευρώ .

Η 32χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αύριο Δευτέρα (29/03) αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE