Ανακοινωσε Λαμπατια

Ανακοινωσε Λαμπατια

Ο Λαμπαντία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και θα πάρει τη θέση του Τζόε Τσίνμπαουερ, ο οποίος απολύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε κάνει σπουδαία καριέρα ως παίκτης στην ομάδα του λιμανιού, ενώ τη σεζόν 2009-10 είχε αναλάβει για πρώτη φορά την τεχνική της ηγεσία.

Η διοίκηση αποφάσισε να προσλάβει τον Λαμπαντία, ελπίζοντας πως θα βοηθήσει την ιστορική ομάδα ν' αποφύγει τον υποβιβασμό. Το Αμβούργο είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE