ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναχωρούν 3 πτήσεις μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αναχωρούν 3 πτήσεις μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν σήμερα Σάββατο (28/03) από το αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο πτήσεις που αναχωρούν για την Αθήνα, της αεροπορικής εταιρείας Aegean και μια για Φρανκφούρτη, η οποία εκτελείται από την εταιρεία Lufthansa.

Οι πτήσεις για Αθήνα είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν στις 14:15 το μεσημέρι και 17:15 το απόγευμα, μεταφέροντας συνολικά 284 επιβάτες.

Γύρω στις 16.10 το απόγευμα αναχωρεί η πτήση για Φρανκφούρτη. Στο αεροδρόμιο της Πάφου δεν υπάρχουν σήμερα προγραμματισμένες πτήσεις

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE