Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…»

Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…»

Ο άσος της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε.

Αν και αρχικά το είχε διαψεύσει, ο Αργεντινός επιθετικός διαγνώστηκε με κορωνοϊό και με δηλώσεις του στο κανάλι της Γιούβε στο YouTube έδωσε μια εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

«Είχα σοβαρά συμπτώματα, όμως σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Τώρα μπορώ να κινηθώ καλύτερα, περπατάω και προσπαθώ να προπονηθώ. Με δυσκολία ανέπνεα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ύστερα από πέντε λεπτά».

Πηγή: sdna.gr

The post Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Κύπρο ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE