ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τυλίχθηκε στις φλόγες 30χρονος -Έσπευσε να σβήσει τη φωτιά η μητέρα του

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τυλίχθηκε στις φλόγες 30χρονος -Έσπευσε να σβήσει τη φωτιά η μητέρα του

21:02 - Άνδρας ηλικίας 30 χρόνων τυλίχθηκε στις φλόγες σε οικία σε προάστιο της Λευκωσίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30 (27/03) με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το εν λόγω πρόσωπο έχει σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο μετέβη ήδη όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η μητέρα του 30χρονου έσπευσε να σβήσει τη φωτιά, ρίχνοντας πάνω του νερό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας διαμένει στην εν λόγω οικία με τα παιδιά και τη μητέρα του.

Ο 30χρονος φέρεται να τυλίχθηκε στις φλόγες στην προσπάθειά του να ανάψει ξυλόσομπα.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό θα ξεκαθαρίσουν μετά και από τις επί τόπου εξετάσεις. Την υπόθεση διερευνούν μέλη του αστυνομικού σταθμού Ομορφίτας.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE