ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 28 νεκροί - 966 συνολικά τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 28 νεκροί - 966 συνολικά τα κρούσματα

Στους 28 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (27/03), ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. 

Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι σήμερα καταγράφηκαν 74 νέα περιστατικά με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 966 ενώ 65 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τέσσερα άτομα που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ, παρουσίασαν βελτίωση και οι γιατροί έκριναν ότι μπορούν να αποδιασωληνωθούν. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE