Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο εκδήλωσε ήπια συμπτώματα με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση, η οποία επέστρεψε θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο κ. Τζόνσον τίθεται σε απομόνωση, αλλά όπως είπε θα συνεχίσει μέσω τηλεδιασκέψεων να ηγείται της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.