Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια του Ενρίκε Ιγκλέσιας

Μαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από την οικογένεια του Ενρίκε Ιγκλέσιας

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας αποκάλυψε τις δύσκολες ώρες που βιώνει αυτός και η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος τραγουδιστής έχασε τον αγαπημένο του πατριό από κορονοϊό. Ο Carlos Falcó, έφυγε σε ηλικία 83 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον φονικό ιό, ο οποίος έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 4.000 ανθρώπους στην Ισπανία.

“Περνάμε δύσκολες στιγμές και αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου. Ας μείνουμε σπίτι και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη”, έγραψε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας με τον πατριό του και την μητέρα του, που κοινοποίησε.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση του Ενρίκε Ιγκλέσιας: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE