Έφυγαν οι μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, είπε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας

Έφυγαν οι μετανάστες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, είπε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τις πληροφορίες ότι ο προσφυγικός καταυλισμός στα ελληνοτουρκικά σύνορα διαλύεται και εκτίμησε ότι οι μετανάστες μεταφέρονται στο εσωτερικό της Τουρκίας. 

 
Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε, παράλληλα, ότι η διάταξη των ελληνικών δυνάμεων παραμένει η ίδια και ενημέρωσε ότι εντός των ημερών θα μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή του Έβρου προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση.
 
Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, οι 1500 μετανάστες που διέμεναν στον καταυλισμό, μετακινήθηκαν τις τελευταίες μέρες με λεωφορεία. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η κινητοποίηση ήταν οργανωμένη από τις τουρκικές αρχές και οι μετανάστες μετακινούνται με πιθανό προορισμό την Κωνσταντινούπολη. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE