ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανησυχία στο ΓΝ Λεμεσού- Ασθενής στο Ογκολογικό θετικός σε κορωνοϊό- Σήμανε συναγερμός

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανησυχία στο ΓΝ Λεμεσού- Ασθενής στο Ογκολογικό θετικός σε κορωνοϊό- Σήμανε συναγερμός

Αναστάτωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε ασθενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 48χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο ΓΝ Πάφου και στις 20 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

O ασθενής μετέβαινε σε διάφορα Νοσοκομείο και κλινική για χημειοθεραπείες και μετά τα πολλά κρούσματα στο ΓΝ Πάφου του έγινε τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό την Πέμπτη 26/3.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα πρωτόκολλα και άρχισε η διαδικασία ιχνηλάτησης και λήψης δειγμάτων από νοσηλευτές, γιατρούς και ασθενείς, ενώ στον ογκολογικό θάλαμο θα γίνει η απαιτούμενη απολύμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE