ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η πόλη με τις περισσότερες παραβιάσεις του διατάγματος με βάση τις καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η πόλη με τις περισσότερες παραβιάσεις του διατάγματος με βάση τις καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο

Σε συνολικά 261 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 8.435 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία από τις 6.00 το απόγευμα της 26ης Μαρτίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί.
 
Όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς κατά επαρχία, στην Λευκωσία έγιναν 2.137 έλεγχοι σε οδηγούς και πεζούς και υπήρξαν 97 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 1.946 έλεγχοι και 60 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 1.124 έλεγχοι και 17 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 1.316 έλεγχοι και 33 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.119 έλεγχοι και 49 καταγγελίες και στη Μόρφου έγιναν 402 έλεγχοι, με καμία καταγγελία.
 
 Επιπλέον, έγιναν 391 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 5 καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE