ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και το πούλησε για 80 ευρώ- Χειροπέδες στον καταζητούμενο 37χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και το πούλησε για 80 ευρώ- Χειροπέδες στον καταζητούμενο 37χρονο

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη ενός καταζητούμενου 37χρονου  από την Γεωργία  και ενός δεύτερου προσώπου από το Καμερούν αιτητή πολιτικού ασύλου σε σχέση με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής . Το αδίκημα διεπράχθη στις 22 Μαρτίου του 2020.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη σύλληψη του ο 37χρονος παραδέχτηκε την κλοπή του οχήματος.

Ομολόγησε  δε,  στους ανακριτές πως μετά την κλοπή του οχήματος, που πρόκειται για σαλούν μικρής αξίας που ανήκει σε αλλοδαπό, το μετέφερε σε συνεργείο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή του Ανατολικού όπου και το πώλησε έναντι του ποσού των 80 ευρώ στο πρόσωπο από το Καμερούν που ήταν υπάλληλος του χώρου.

Ακολούθως η Αστυνομία, προχώρησε  στην σύλληψη των δύο προσώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση. Το  όχημα εντοπίσθηκε και θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE