ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο εταιριας- Άγνωστοι το έκλεψαν και το πυρπόλησαν

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο εταιριας- Άγνωστοι το έκλεψαν και το πυρπόλησαν

Μονοκάμπινο αυτοκίνητο που ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία εντοπίσθηκε να φλέγεται σε αγροτικό δρόμο που ενώνει την Μεσόγη με την Έμπα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο μονοκάμπινο όχημα έγινε αντιληπτή στις 04:00 το πρωί της Παρασκευής 27/3στον αγροτικό δρόμο στην Μεσόγη. 

Από την φωτιά το μονοκάμπινο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα που όπως εκτιμά η Αστυνομία φέρεται να έχει κλαπεί , έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις επανάρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας. 

Η Αστυνομία καταβάλει προσπάθειες για τον εντοπισμό υπευθύνου της εργοληπτικής εταιρείας .

Θα διενεργηθούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο χρησιμοποιήθηκε σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.

BEST OF TOTHEMAONLINE