ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

Δύο ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό και θεραπεύτηκαν, πήραν εξιτήριο την Πέμπτη 26/3 από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα Πέμπτη 26/3 νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/3 έγιναν νέες εισαγωγές.
 
Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.
 
Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.
 
Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.