Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Διάφορες φήμες και απόψεις κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνεται χρέωση του μηνύματος στο 8998, ώστε να αποτραπεί η μαζική και χωρίς σοβαρό λόγο χρήση του αλλά και για να μαζευτεί ένα ποσό που θα αξιοποιηθεί για στήριξη της οικονομίας στη συνέχεια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/3 στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης υπέβαλε σχετική ερώτηση στον συντονιστή του Υπ. Εσωτερικών Λοΐζο Μιχαήλ λαμβάνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

'Σκοπός τους κράτους δεν είναι η χρέωση του μηνύματος, αλλά η εξυπηρέτηση των πολιτών' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μιχαήλ.

Δείτε το στο βίντεο τι ειπώθηκε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE