Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Διάφορες φήμες και απόψεις κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνεται χρέωση του μηνύματος στο 8998, ώστε να αποτραπεί η μαζική και χωρίς σοβαρό λόγο χρήση του αλλά και για να μαζευτεί ένα ποσό που θα αξιοποιηθεί για στήριξη της οικονομίας στη συνέχεια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/3 στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης υπέβαλε σχετική ερώτηση στον συντονιστή του Υπ. Εσωτερικών Λοΐζο Μιχαήλ λαμβάνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

'Σκοπός τους κράτους δεν είναι η χρέωση του μηνύματος, αλλά η εξυπηρέτηση των πολιτών' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μιχαήλ.

Δείτε το στο βίντεο τι ειπώθηκε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE