ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η αλλαγή στις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις – Μην το αγνοήσετε

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η αλλαγή στις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις – Μην το αγνοήσετε

Τέθηκε ξανά σε λειτουργία η υπηρεσία αποστολής μηνύματος στο 8998 η οποία «βομβαρδίστηκε» με 30.000 αιτήματα σε 1 ώρα την Τρίτη 23/3 πρώτη μέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Με νεότερη ανακοίνωση οι αρμόδιες Αρχές ενημέρωσαν ότι το 8998 είναι σε λειτουργία και μπορεί να χρησιμοποιείται ώστε να λαμβάνεται έγκριση για μετακίνηση.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη 24/3 είχε ανακοινωθεί πως η έγκριση θα ισχύει για διάστημα τριών ωρών κάτι που δεν αναφέρεται στην νέα ανακοίνωση και έχει τροποποιηθεί.

Αυτό επισημοποιήθηκε από δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργό σε διάφορα ΜΜΕ, αφού το 3ωρο πλέον δεν ισχύει.

Η διακίνηση θα ισχύει πλέον «για εύλογο χρονικό διάστημα» αναλόγως της κατηγορίας διακίνησης για την οποία παραχωρήθηκε η έγκριση.

Όπως συμπλήρωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός μια επίσκεψη στην υπεραγορά για παράδειγμα δεν μπορεί να κρατήσει τρεις ώρες ως εκ τούτου καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι έλεγχοι από πλευράς Αστυνομίας είναι εντατικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE