Γιατρός του ΓΝ Πάφου το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα που συνδέεται με το Νοσοκομείο- Έντονη ανησυχία- Ανέβηκαν στα 24

Γιατρός του ΓΝ Πάφου το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα που συνδέεται με το Νοσοκομείο- Έντονη ανησυχία- Ανέβηκαν στα 24

Ένα νέο θετικό κρούσμα εντοπίστηκε το βράδυ της 25ης Μαρτίου και αφορά γιατρό του ΓΝ Πάφου. Ο συγκεκριμένος γιατρός  είχε δώσει δείγμα την Δευτέρα αφού παρουσίασε συμπτώματα. 


Την 25η Μαρτίου, πέραν  της γενικής απολύμανσης που έγινε από εταιρεία, προσωπικό του  κρατικού νοσηλευτηρίου συνέχισε  τον εσωτερικό καθαρισμό των θαλάμων προετοιμάζοντας τους για την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου.

Εκτίμηση πάντως της διεύθυνσης του Νοσοκομείου Πάφου είναι πως τις επόμενες λίγες μέρες, ίσως μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα , το ΓΝ Πάφου θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει, αν όχι στην ολότητα του, δηλαδή όλες οι κλινικές ταυτόχρονα, τουλάχιστον σταδιακά. 

Πρόκειται για το 24ο θετικό κρούσμα επαγγελματία υγείας στο Νοσοκομείο της Πάφου, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς το προσωπικό του Νοσοκομείο έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα από τον ιό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE