ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρεις πτήσεις αναχωρούν μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρεις πτήσεις αναχωρούν μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους

Τρεις πτήσεις αναχωρούν την Τετάρτη (25/3) από το αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους, επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 14.10 το μεσημέρι αναχωρεί μια πτήση της Ural Airlines για Μόσχα μεταφέροντας 235 άτομα, μια πτήση της Aegean θα αναχωρήσει στις 17.25 το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα και μία πτήση για Βελιγράδι που θα αναχωρήσει απόψε στις 23.15.

Εν τω μεταξύ στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να προσγειωθεί γύρω στις 16.40 το απόγευμα, μία πτήση της Aegean από την Αθήνα, μεταφέροντας 60 άτομα.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (24/3) αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πτήσεις για Βαρσοβία και Αθήνα μεταφέροντας 80 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 3 τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, που τέθηκε σε ισχύ το Διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών για απαγόρευση πτήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου για 14 μέρες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται μόνο εμπορικές πτήσεις.

Ως γνωστόν της απαγόρευσης εξαιρούνται πτήσεις που μεταφέρουν εμπορεύματα, που φτάνουν χωρίς επιβάτες για να μεταφέρουν άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στις χώρες τους, πτήσεις για ανθρωπιστικούς λόγους ή άλλες μεμονωμένες πτήσεις για περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και αφού πρώτα εξασφαλιστεί ειδική άδεια του Υπουργού Μεταφορών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE