Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Πληροφορίες για πυροβολισμούς
Επεισοδιακή καταδίωξη λίγο μετά τις 15:30 στην περιοχή της Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την Τετάρτη (25/3) νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο 17 ασθενείς, ενώ τρία πρόσωπα νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται ικανοποιητική.
Το Νοσοκομείο Αναφοράς στελεχώθηκε με εντατικολόγο ενώ η Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων λειτουργεί από την Τρίτη (24/3) με τη διαδικασία “Drive Through”.
Σύμφωνα με τη διαδικασία άτομα, με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, τα οποία αποστέλλονται από τον τηλεφωνικό αριθμό 1420, περνούν από τον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου με το αυτοκίνητό τους και χωρίς να βγουν από αυτό, το νοσηλευτικό προσωπικό με ειδικές στολές, λαμβάνει το απαραίτητο δείγμα.
Εξάλλου στο Νοσοκομείο Αναφοράς τοποθετήθηκε και ειδικό μηχάνημα για προσδιορισμό του γονιδιώματος του ιού, ενώ από αύριο Πέμπτη αναμένονται τα ειδικά αντιδραστήρια, ώστε τα δείγματα να εξετάζονται άμεσα και τα αποτελέσματα να είναι έτοιμα αυθημερόν, επιταχύνοντας την όλη διαδικασία.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις