ΑΥΓΟΡΟΥ: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του

ΑΥΓΟΡΟΥ: Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 37χρονος που έχασε τη ζωή του

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο Ματθαίος Μπισιάρας, 37 ετών από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε το βράδυ της Τρίτης (24/3) τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι χθες γύρω στις 8.30 το βράδυ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Λιοπέτρι.

Με βάση τις αρχικές εξετάσεις, ο 37χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι αριστερά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.

Τον 37χρονο εντόπισε τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 11.00 το βράδυ, στο σημείο του δυστυχήματος, συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 37χρονου.

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία ο 37χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 803019, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE