Κορωνοϊός: Αντέδρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πρόταση μείωσης μισθών – Τι ζήτησαν

Κορωνοϊός: Αντέδρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πρόταση μείωσης μισθών – Τι ζήτησαν

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε περικοπές, οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την αρχική πρόταση και οι Μπλαουκγράνα με το μεγαλύτερο μισθολόγιο στον κόσμο, έχουν τεράστιο πρόβλημα.

Η Μπαρτσελόνα έχει τεράστιο πρόβλημα εξαιτίας του κορονοϊού. Οι Μπλαουγκράνα έχουν το μεγαλύτερο μισθολόγιο στον κόσμο, με το συνολικό νούμερο να ξεπερνάει τα 600 εκατ. ευρώ, μιλώντας μόνο για τα χρήματα που δίνονται ετησίως στους παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση ζήτησε από το ρόστερ να υπάρξει κάποια περικοπή μισθών.

Εκείνοι αρνήθηκαν την αρχική προσέγγιση και ζήτησαν μικρότερη μείωση, με τα νούμερα να μην έχουν γίνει γνωστά. Το ζήτημα παραμένει ανοικτό και η πανδημία του Covid-19 κάνει τρομερή ζημιά στα οικονομικά του club.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.