Κορωνοϊός: Αντέδρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πρόταση μείωσης μισθών – Τι ζήτησαν

Κορωνοϊός: Αντέδρασαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πρόταση μείωσης μισθών – Τι ζήτησαν

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε περικοπές, οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την αρχική πρόταση και οι Μπλαουκγράνα με το μεγαλύτερο μισθολόγιο στον κόσμο, έχουν τεράστιο πρόβλημα.

Η Μπαρτσελόνα έχει τεράστιο πρόβλημα εξαιτίας του κορονοϊού. Οι Μπλαουγκράνα έχουν το μεγαλύτερο μισθολόγιο στον κόσμο, με το συνολικό νούμερο να ξεπερνάει τα 600 εκατ. ευρώ, μιλώντας μόνο για τα χρήματα που δίνονται ετησίως στους παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση ζήτησε από το ρόστερ να υπάρξει κάποια περικοπή μισθών.

Εκείνοι αρνήθηκαν την αρχική προσέγγιση και ζήτησαν μικρότερη μείωση, με τα νούμερα να μην έχουν γίνει γνωστά. Το ζήτημα παραμένει ανοικτό και η πανδημία του Covid-19 κάνει τρομερή ζημιά στα οικονομικά του club.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE