Βγήκε στο τηλέφωνο της εκπομπής ο Γ. Εισαγγελέας και προειδοποίησε τον Ερωτοκρίτου να σταματήσει να μιλά (Bίντεο)

Βγήκε στο τηλέφωνο της εκπομπής ο Γ. Εισαγγελέας και προειδοποίησε τον Ερωτοκρίτου να σταματήσει να μιλά (Bίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Παύλου Μυλωνά «Ενημέρωση Τώρα», ήταν ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος αναφερόταν στην εν εξελίξει διαδικασία, μετά την ανακοίνωση του πορίσματος Καλλής. Στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε, σε δική του παρέμβαση, ο Κώστας Κληρίδης, ο οποίος προειδοποίησε τον κύριο Ερωτοκρίτου ότι θα λάβει μέτρα, εάν συνεχίσει να μιλά για το θέμα δημόσια.

 

«Δεν θα συζητήσω για box fights, βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία ποινικής δίωξης και από τηλεοράσεως απαγορεύεται αυστηρά η δημόσια συζήτηση και προεδιοποιώ  ότι πρόκειται να λάβω μέτρα εάν έχουμε αυτές τις παρεμβάσεις», ήταν η αυστηρή παρέμβαση του Κώστα Κληρίδη, στη συζήτηση του παρουσιαστή της εκπομπής με τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Ο κύριος Κληρίδης εξήγησε ότι η παρέμβαση του δεν αποτελεί προσπάθεια φίμωσης, αλλά προάσπισης μία ποινικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Δεν πρέπει να γίνονται αυτές οι δημόσιες δίκες, προσέξετε είναι πολύ σοβαρό  το θέμα», επεσήμανε ο Γενικός Εισαγγελέας. Βρίσκεται σε εξέλιξη μία ποινική διαδικασία, απαγορεύεται να λέγονται δημοσίως πράματα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν η διαδικασία»

Ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, απάντησε ότι δεν αναγνωρίζει σε κανένα το δικαίωμα να του στερήσει το λόγο, όταν μιλά ορθολογικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουργικού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.