Πρόεδρος FIFA: «Πρώτα να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό και μετά θα ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο»

Πρόεδρος FIFA: «Πρώτα να καταπολεμήσουμε τον κορωνοϊό και μετά θα ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο»

Κάλεσμα ενότητας από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, στην μάχη της ανθρωπότητας κατά του κορονοϊού.

Σε τηλεδιάσκεψη μαζί με τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, απηύθυνε κάλεσμα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια, για την ενότητα που απαιτείται, στην μάχη κατά του κορονοϊού.
«Είναι δύσκολες μέρες, είναι μια δύσκολη εποχή και έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, είναι ο κορονοϊός, είναι ο COVID-19. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ποδόσφαιρο πρέπει να δείξει αλληλεγγύη και πρέπει να δείξει ενότητα. Πρέπει να δείξουμε ότι εργαζόμαστε μαζί, ότι είμαστε μια ομάδα» ανέφερε αρχικά ο κύριος Ινφαντίνο.
«Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα … Και τα παγκόσμια προβλήματα απαιτούν παγκόσμιες λύσεις, όπως και οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν εξαιρετικά μέτρα» συνέχισε ο ισχυρός άνδρας της διεθνούς συνομοσπονδίας.

«Πρέπει να τραβήξουμε όλοι στην ίδια πλευρά. Πρέπει να συνεργαστούμε. Πρέπει να καταπολεμήσουμε τον κορονοϊό, αυτή είναι η προτεραιότητα και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό είναι σοβαρό. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα ενάντια στον Covid-19 και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με θέματα ποδοσφαίρου» συνέχισε ο Ινφαντίνο, επισημαίνοντας ακόμα ότι «πρέπει να ασχοληθούμε με θέματα ποδοσφαίρου, πρέπει να εργαστούμε για το μέλλον και να αξιολογήσουμε τις ζημιές στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Θα το κάνουμε και τότε θα επιστρέψουμε πιο δυνατά. Θα επιστρέψουμε με νέες ιδέες, νέες μορφές, με οποιεσδήποτε ποδοσφαιρικές ανάγκες, αλλά τώρα είναι καιρός να αγωνιστούμε μαζί σαν ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE