ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε και τρίτος τρόπος μετακίνησης εκτός από έντυπο και SMS- Τι πρέπει να κάνετε

 ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε και τρίτος τρόπος μετακίνησης εκτός από έντυπο και SMS- Τι πρέπει να κάνετε

Από τις 18:00 της Τρίτης 24/3 τίθεται σε ισχύ το διάταγμα του Υπουργού Υγείας που απαγορεύει τις άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Tύπου υπάρχουν διάφοροι τρόποι μετακίνησης, όπως το σχετικό έντυπο που υπάρχει ηλεκτρονικά και συμπληρώνεται από το πρόσωπο που θέλει να μεταβεί για κάποιον από τους λόγους που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και το SMS που μπορούμε να στείλουμε στο 8998 και μπορούμε να διακινηθούμε για τρεις ώρες κατόπιν έγκρισης.

Ίσως δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή και σ΄έναν τρίτο τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν έχουν τα απαραίτητα μέσα για να στείλουν το SMS.

Ανακοινώθηκε ότι σε περίπτωση που πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα έντυπα βεβαιώσεων μετακίνησης που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπορούν να φέρουν μαζί τους χειρόγραφη βεβαίωση που να περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία: το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, τον αρ. ταυτότητας ή διαβατηρίου, τη διεύθυνση κατοικίας, την ώρα μετακίνησης του πολίτη, καθώς και τον συγκεκριμένο σκοπό της μετακίνησης (ο οποίος να εμπίπτει στις κατηγορίες που εξαιρούνται από την απαγόρευση αχρείαστων μετακινήσεων όπως καθορίζονται στο σχετικό Διάταγμα).

Όπως ανέφερε ο Υπ. Εσωτερικών ωστόσο, αυτό δεν θα θα γίνει αποδεκτό από έναν 25χρονο ο οποίος ενώ μπορούσε να στείλει το SMS θα επιλέξει την χειρόγραφη βεβαίωση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top