ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής και ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος, αναφέρθηκε πως εντός της ημέρας (24/03) εκδίδεται νέο διάταγμα.

Θα αφορά συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας σε σχέση με τα μέτρα που αφορούν περιορισμό των μετακινήσεων.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, το νέο διάταγμα του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, θα υπάρχει πρόνοια ώστε να δίδονται οι ανάλογες διευκολύνσεις σε διαζευγμένους γονείς που θέλουν να επισκεφτούν τα παιδιά τους.

Επιπλέον, θα υπάρχουν πρόνοιες και για άτομα με ειδικές ανάγκες ή πρόσωπα με χρόνιες παθήσεις. Αυτή η ομάδα συμπολιτών μας θα μπορεί να μεταβαίνει σε ιατρικά κέντρα για εξειδικευμένες θεραπείες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.