ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο διάταγμα για διαζευγμένους γονείς και άτομα με χρόνιες παθήσεις -VIDEO

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής και ο υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος, αναφέρθηκε πως εντός της ημέρας (24/03) εκδίδεται νέο διάταγμα.

Θα αφορά συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας σε σχέση με τα μέτρα που αφορούν περιορισμό των μετακινήσεων.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας, το νέο διάταγμα του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, θα υπάρχει πρόνοια ώστε να δίδονται οι ανάλογες διευκολύνσεις σε διαζευγμένους γονείς που θέλουν να επισκεφτούν τα παιδιά τους.

Επιπλέον, θα υπάρχουν πρόνοιες και για άτομα με ειδικές ανάγκες ή πρόσωπα με χρόνιες παθήσεις. Αυτή η ομάδα συμπολιτών μας θα μπορεί να μεταβαίνει σε ιατρικά κέντρα για εξειδικευμένες θεραπείες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE