Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται από τη Δευτέρα (23/3) τα Ιατρεία Γρίπης στην Κύπρο. Ωστόσο έγιναν συγκεκριμένες διευκρινίσεις απο την Λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου.

Όπως διευκρινίζει η κ. Κυριάκου «αν ο Προσωπικός Ιατρός κρίνει ότι συγκεκριμένος ασθενής πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο, γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να έχει κορωνοϊό ή Γρίπη Α, θα επικοινωνεί με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης σε συγκεκριμένα τηλέφωνα, που έχουν κοινοποιηθεί στους Γιατρούς -και όχι στο 1420- ώστε να γίνονται οι περαιτέρω ενέργειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE