ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19 μέχρι τώρα τα θύματα στην Αίγυπτο - 366 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 19 μέχρι τώρα τα θύματα στην Αίγυπτο - 366 συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Τη μεγαλύτερη αύξηση από κάθε άλλη ημέρα, παρουσίασαν οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν το τελευταίο 24ωρο τη μάχη με το φονικό ιό, ανεβάζοντας τα συνολικά θύματα στα 19 άτομα. Πρόκειται για έναν Ινδό πολίτη και τέσσερις Αιγυπτίους.

Επίσης, καταγράφηκαν 39 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τα συνολικά στα 366.
 
Πάντως, το Υπουργείο Υγείας της χώρας επισημαίνει ότι 12 άτομα ανάρρωσαν εντελώς. Πρόκειται για 10 αλλοδαπούς και 2 Αιγυπτίους πολίτες, ενώ 68 άνθρωποι έχουν συνολικά ανακάμψει πλήρως από τον ιό στη χώρα, με 96 άτομα να παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό στις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις για τον Covid -19.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.